Logo

KILPAILUSÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Air Navigation Services Finland Oy, Pl. 157, 01531 Vantaa, Suomi (jatkossa ”järjestäjä”)

2. Osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista, eikä vaadi tuotteiden tai palveluiden ostamista. Kilpailuun ja palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki 18-vuotiaat tai sitä vanhemmat.

3. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua facebookissa, twitterissä tai instagramissa 13.6.-14.6.18 (klo 23.59 saakka). Kilpailuajan jälkeen jätettyjä kommentteja ei oteta huomioon. Järjestäjä ei ole vastuussa mistään teknisestä tai inhimillisestä virheestä kilpailun ajan.

4. Voittajan valinta

Voittaja arvotaan kysymykseen oikein vastanneiden keskuudesta. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

5. Palkinnot

Jaamme yhteensä kolme lippupakettia (yksi paketti arvotaan facebookissa, toinen twitterissä ja kolmas instagramissa) Ilmavoimat 100 vuotta –ilmailunäytökseen, joka järjestetään Jyväskylän Tikkakoskella 16.-17.6.2018. Yksi lippupaketti sisältää ilmaisen sisäänpääsyn kahdelle henkilölle. Voittajat arvotaan 15.6.2018. Järjestäjä on suoraan yhteydessä voittajaan sopiakseen  palkinnon toimittamisesta.

Palkinto ei ole vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjällä on oikeus mitätöidä tai kumota kaikki sääntöjä rikkovat kommentit, tai muuten vilpillisesti jätetyt kommentit.

6. Ei ostovelvollisuutta

Osallistuja ei ole velvoitettu ostamaan tuotteita tai palveluja osallistuakseen kilpailuun.

7. Rajoitukset

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai tuotteiksi. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin vahinkojen varalta. Voittaja on vastuussa lisäkustannuksista, joita palkinnon vastaanottamisesta voi aiheutua.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu koskien osallistujia ei ylitä näissä kilpailusäännöissä mainittua palkinnon arvoa. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta koskien kilpailuun osallistumista tai palkinnon vastaanottoa. Järjestäjä ei ole vastuussa mistään vauriosta tai vahingosta, jotka ovat seurausta kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta.

9. Verot

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnosta.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistujat suostuvat noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä koskien kilpailua.

11. Henkilötiedot ja julkaisuoikeudet

Osallistujien henkilötietoja käytetään noudattaen Suomen lakia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja antaa järjestäjälle luvan julkaista osallistujan nimen, kuvan tai lausunnon, ja käyttää näitä järjestäjäyrityksen markkinoinnissa ilman erillistä lupaa.

12. Ehtojen ja edellytyksien muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet muuttaa ehtoja ja edellytyksiä. 

Facebook tai Instagram ei ole osallisena tai tukemassa tätä kampanjaa.